• الموقع : موقع سماحة العلامة السيد محمد علي الحسيني .
        • القسم الرئيسي : لغات أخرى .
              • القسم الفرعي : Türkçe .
                    • الموضوع : Dr Mohamad Ali El Hüsseini İstanbul da Yargıç Karabağ da bir araya geldi ve terörizmin zamanımızın belası ve görevin ortadan kaldırılması olduğunu vurguladı .

Dr Mohamad Ali El Hüsseini İstanbul da Yargıç Karabağ da bir araya geldi ve terörizmin zamanımızın belası ve görevin ortadan kaldırılması olduğunu vurguladı

Dr Mohamad Ali El Hüsseini İstanbul'da Yargıç Karabağ'da bir araya geldi ve terörizmin zamanımızın belası ve görevin ortadan kaldırılması olduğunu vurguladı

Mohamad Ali El-Hüsseini, bugün İstanbul Hakimi Medhat Ali Qabali'de bir araya geldi ve birkaç entelektüel konu ve siyasi meseleyi görüştü.

 

Dr ElHusseini yeryüzünde dünya ve fesat içinde kötü adamlar masum insanlara kendi düşmanlık ve sonunda ülke ve Ataatoagaf sınırlı değildir suç eylemlerini işlediği birleştiler vurguladı.

ELHusseini Çağımızın belası ve habis kanser ortaya çıktı ve bizim toplumlarda yayılması ve nüfuz ve onları derinleştirmek o dünyada terörist eylemlerden neler olduğunu anlattı.

O, tüm Devletlerin uygulanmasında işbirliği yapmak ve bu alanda uzmanlık sahipleri ile koordineli, kaynağından terör belasına ortadan kaldırmak için pratik bir plan bulmaya ihtiyacı Dr Mohamad Ali El-Hüsseini uyardı.

Sn Husseini aşırıcılık ve fitne, kin ve ayrımcılık, terör belasından ortadan kaldırılması yüzleşmeye dini söylemin bir yeniden gözden geçirilmesi için denir ve tedavi aynı zamanda entelektüel -omnaa-ekonomik olmalıdır.

El-Hüsseini, Türkiye'nin ve sevgili halkının güvenliğini, istikrarını ve güvenliğini amaçlayan tüm girişimleri kınamak ve kınamakla sonuçlandı.

#Yayınlar_Mohamad_Ali_Elhüsseini

 


  • المصدر : http://www.mohamadelhusseini.com/subject.php?id=425
  • تاريخ إضافة الموضوع : 2017 / 11 / 15
  • تاريخ الطباعة : 2024 / 04 / 16