• الموقع : موقع سماحة العلامة السيد محمد علي الحسيني .
        • القسم الرئيسي : لغات أخرى .
              • القسم الفرعي : Türkçe .
                    • الموضوع : Dr Mohamad Ali El Hüsseini İnsanları reform ve rehberlik etme ve başkaldırmayı bırakma bilim adamlarının sorumluluğu .

Dr Mohamad Ali El Hüsseini İnsanları reform ve rehberlik etme ve başkaldırmayı bırakma bilim adamlarının sorumluluğu

Dr Mohamad Ali El Hüsseini: İnsanları reform ve rehberlik etme ve başkaldırmayı bırakma bilim adamlarının sorumluluğu

 

Dr Mohamad Ali El-Hüsseini değerli bilim adamları Müftü Şeyh Malek Logosu ve Başkan Şeyh Haldun Aerymt ile yaptığı görüşmede vurguladı bilim adamları sıradan insanları birleştirmek araya geldi ve eğer bilim adamlarının sorumluluğu reformu çünkü mücadele insanları ayrılmış ve çatışmayı söndürmek ve insanlara rehberlik ve iyi ve sevgi yolunda onları yönlendirerek ve hoşgörü ve ılımlılık ile yaşamak ve aşırılığın uzak durursam Hoşgörüsüzlük.

 

Dr El-Hüsseini: İslam ülkesi kendi birliğini baltalamak isteyen dış zararlı saldırılara maruz olup grup ve doktrinleri ve bir mezhep oğulları arasındaki farklar içine paramparça çalışıyor, çünkü bu rol her zamankinden daha fazla bugün ihtiyaç vardır. Satırları kırarak ve yan farklılıkları terk ederek hariç, onlarla yüzleşmenin hiçbir yolu yoktur.

 

El-Hüsseini "gerçek bilim adamlarının Müslümanların birliğini savunmanın ön saflarında durduğunu" vurguladı.

O sonucuna: Bu bilim adamlarının temel işlevi, Resulullah (r) sözleri için mihenk taşı şudur: "Eğer dünya barışı ve dünya barışı berbat pisliği dünyayı eğer."

#Yayınlar_Mohamad_Ali_Elhüsseini

 


  • المصدر : http://www.mohamadelhusseini.com/subject.php?id=415
  • تاريخ إضافة الموضوع : 2017 / 10 / 30
  • تاريخ الطباعة : 2024 / 03 / 29